utorok 18. októbra 2016

Enduristan už i na Slovensku

     Značka Enduristan má už svoje zastúpenie aj na Slovensku. Tovar tohto Švajčiarskeho výrobcu batožiny pre motocykle bolo možné získať iba cez české zastúpenie Enduristan.cz.  Mnohých slovenských zákazníkov to však odrádzalo pre komplikované poštovné a doručovanie. Toto je už však dnes minulosťou a po vzájomnej dohode sme sa rozhodli ponúkať túto prvotriednu batožinu i my. Firma Sergej design sa síce primárne zaoberá výrobou a predajom doplnkov pre motocykle, avšak súčasťou výbavy nie sú len doplnky, ale i batožina. Po testovaní na Ukrajine nás Enduristan presvedčil, že je výbornou alternatívou pre jazdcov, ktorí od batožiny vyžadujú ľahkosť, odolnosť a praktické využitie. 



     Enduristan ponúka široký sortiment batožiny, ako sú tankvaky, lodné vaky, bočné tašky, doplnkové tašky, či zaujímavý sortiment príslušenstva. Takmer každá batožina sa delí do niekoľkých veľkostí, čo uľahčuje výber a batožinu si viete nakonfigurovať presne podľa svojich predstáv.

Enduristan bočné tašky:

     Bočné tašky sú náhradou za kufre. Sú vyrobené z 3-vrstvového materiálu, zabezpečujúcu odolnosť voči oteru, pevnosť a odolnosť proti vode. Na rozdiel od iných mäkkých tašiek majú vyberateľnú výstuhu zabezpečujúcu držanie tvaru danej tašky, ale i ochrannú funkciu pri páde či náraze. Najnovší rad tašiek Monsoon 3 má objem 2x30 l, čo je plne dostačujúci objem pre sólo jazdca hľadajúceho dobrodružstvo.

Tankvaky Enduristan:

    Rovnako ako u tašiek je i tu použitý 3-vrstvový materiál. Tankvaky sa vyznačujú flexibilitou a praktickými riešeniami, ktoré ponúka v 4 rôznych modelových radoch. 


Lodné vaky:

     Lodné vaky existujú v 2 prevedeniach. Buď s bočným plnením, alebo s horným plnením. Vaky s horným plnením používajú novšie materiály ako základný rad. Lodné vaky vyrába Enduristan vo veľkostiach S - 20litrov, M - 32litrov, L - 51litrov, XL - 82litrov.



              www.facebook.com/sergejdesign


Sergej,
sergej.design@gmail.com


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára